Diederik Verhoeven

Diederik Verhoeven

Lid van de volgende verenigingen en instanties:

  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Jonge Balie Breda-Middelburg
  • Waalwijks Bedrijven Platform
  • Netwerk Waalwijk
  • Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
  • Handbalvereniging Desk
  • Verenigde Ondernemers Sprang-Capelle

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk (burgerlijk recht)

– Ondernemingsrecht 

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Voor meer informatie over mijn rechtsgebieden klik hier.

 

OVER DIEDERIK

In mijn ietwat afwisselende arbeidsverleden heb ik geleerd om te gaan met diverse omstandigheden en mensen. Mensen en dus niet de papieren dossiers staan bij mij altijd voorop. Integriteit en duidelijke communicatie zijn de sleutelwoorden. Hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Mijn kwaliteiten liggen eerder in het meedenken over passende en definitieve oplossingen voor de langere termijn, teneinde daarmee een procedure te voorkomen. Tenslotte is bekend dat ik een echte teamplayer ben. Ik vind het optimaal benutten van elkaars kwaliteiten en het goed laten functioneren van het team als geheel belangrijk. Daarmee stijgt de kwaliteit van het werk en daar haal ik mijn voldoening uit.

PRIVÉ

Ik ben getrouwd met Lynsey, mijn grote steun en toeverlaat. Als ik nog tijd over heb, houd ik me graag bezig met reizen, fitness, kickboksen, mountainbiken en onze Engelse Bassets Dolly en Elvi(s).

 

PASSIE VOOR MUZIEK

Naast rechten heb ik nog een passie: muziek. Als hobby verzamel ik elpees en (maxi-)singles, bezoek ik graag concerten en festivals en treed ik regelmatig op als (vinyl-)diskjockey.